Tråvadsvagnen

 

Tråvad Byggservice är ett företag med mångårig yrkesverksamhet. Vår huvudsakliga sysselsättning är idag tillverkning av Tråvadsvagnen. En villavagn för ett bekvämt campingliv, ett mindre boende eller varför inte som en fritidsstuga i svenska fjällvärlden eller på en annan plats som Du tycker om.

Tråvadsvagnen är ett bekvämt boende och Du kan själv välja vilken standard Du vill ha. Tråvadsvagnen är byggd för vårt svenska klimat och klarar både värme och kyla på ett utmärkt sätt. Du kan specialdesigna din Tråvadsvagn, så att den passar just dina behov, med tanke på var den skall stå och hur många som skall bo i vagnen och vad just Du behöver.

 

Tråvadsvagnen i ny regi.
Inga mellanhänder, vi säljer direkt till kund.

 

Vi gör även halvfabrikat för den som vill bygga själv.Du måste ha en nyare version av Flash Player för att ta del av flash-animation.

Bild föreställande: flash player

Byggverksamhet

 

Vi bedriver viss annan byggverksamhet. Vill Du ha en ny terrass till din villavagn eller fritidsboende, så har vi stor erfarenhet inom detta område. Vi utför också renoveringar invändigt och utvändigt, om- och tillbyggnationer mm. Läs mer här!

 

 

 

 

 

Tveka inte för att

kontakta oss!

 

Alf Östergaard
070 - 556 01 79

Bild föreställande: info travadbyggservice.se